e
Banner

Etiketler: sürdürülebilirlik raporu



OMSAN Lojistik depolamada 250 bin m2’ye koşuyor



Depolamada 220.000 m2’lik kapasiteye ulaşan OMSAN Lojistik, müşteri yelpazesindeki büyümeye paralel olarak bu alandaki yatırımlarını sürdürüyor. OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, 2016 yılı içinde İstanbul Anadolu Yakası’nda 30 bin m²’lik yeni bir depo yatırımı daha yapacaklarını söyledi. 




DFDS, CO² emisyonlarını %45 oranında azaltacak



Denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması DFDS, 2020 global sürdürülebilirlik çalışmalarını içeren raporunu açıkladı. DFDS, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda çevresel ayak izini kademeli bir biçimde azaltarak 2050 yılına kadar iklim nötr duruma gelmeyi taahhüt ediyor. DFDS, 2030 yılında CO² emisyonlarını %45 oranında azaltacak.




Borusan, 10’uncu Sürdürülebilirlik Raporu yayında


Yayın: 02-09-2021

2019-2020 Sürdürülebilirlik Raporunu yayınlayan Borusan Grubu, bu dönemde ürettiği 3.600 GWh temiz enerji ile 1,8 milyon ton sera gazı salımının engellenmesini sağladı.




Otokar, sürdürülebilirlik raporunun 8'incisini yayımladı


Yayın: 03-09-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Yapılmayanı yapma hedefiyle 58 yıl önce yola çıkan Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, 2020 yılına ait sürdürülebilirlik raporunu yayımladı. Çevreci ve yenilikçi ürünleriyle gelecek nesillerin yaşam standartlarının geliştirilmesi için teknoloji ve dijitalleşmenin itici gücünden yararlanarak öncü işleri hayata geçiren şirket, üretimde bir yılda 1.526 GJ enerji tasarrufu, 150.500 m3 su tasarrufu sağlarken; 300 ton CO2e sera gazı emisyonunu önledi.




Daimler Truck, sürdürülebilirlik faaliyetlerini raporlardı



Finansal rakamları ile sürdürülebilirlik faaliyetlerini raporladığı ilk birleştirilmiş Yıllık Raporu’nu yayınlayan Daimler Truck, iş süreçlerinde ve diğer tüm faaliyetlerinde sürdürülebilirliğe yüksek öncelik veriyor. 2022 yılında sekiz batarya elektrikli kamyon ve otobüsü seri üretme hedefine ulaşan şirket, dünya genelinde 10 batarya elektrikli kamyon ve otobüsü bu yılın sonuna kadar seri üretime almayı planlıyor.




EKOL ilk sürdürülebilirlik raporunu yayınladı



Sürdürülebilirlik Kalkınma Amaçları, küresel trendler ve sürdürülebilirlik ekseninde artan müşteri talepleriyle uyumlu bir çerçevede hazırlanan Ekol 2022 Sürdürülebilirlik Raporu’nda çevreden finansal göstergelere, AR-GE’den insan kaynaklarına farklı alanlarda gerçekleştirilen projelerle ilgili ayrıntılı bilgiler yer aldı. 




Ford Otosan, lojistik servis sağlayıcılarına sürdürülebilirlik manifestosunu açıkladı


Yayın: 26-04-2024
Kategori: Ticari Araçlar

”Gelecek Şimdi” vizyonu ile ortaya koyduğu uzun dönemli sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda tüm ekosistemde dönüşümün öncüsü olma amacıyla faaliyetlerini sürdüren Ford Otosan, malzeme tedarikçilerinin ardından lojistik servis sağlayıcıları ile de sürdürülebilirlik manifestosunu açıkladı.